Sökmotorsoptimering

SEO (sökmotoroptimering) är en viktig del av digital marknadsföring som hjälper till att öka synligheten för din webbplats i sökmotorernas organiska sökresultat. Genom att optimera webbplatsens innehåll, struktur och länkar kan vi med vår egen framtagna SEO-process som vi utvecklat hjälpa dig att ranka högre på Google och andra sökmotorer.

Verktyg

On-page SEO

Vi kommer att analysera din webbplats för att identifiera möjliga förbättringar av struktur, innehåll, metadata och interna länkar. Sedan kommer vi att genomföra ändringar för att optimera din webbplats för sökmotorer och förbättra din synlighet på nätet.

Off-page SEO

Off-page SEO handlar om att förbättra din webbplats synlighet och ranking på sökmotorer genom att optimera faktorer utanför själva webbplatsen. Detta inkluderar att bygga högkvalitativa länkar från andra relevanta webbplatser, öka din närvaro på sociala medier, och engagera dig i online-communities. Off-page SEO är en viktig del av en helhetsstrategi för sökmotoroptimering.

Nyproduktion

Optimering

I projekt som UX, Konverteringsoptimering och uppstart av datadriven marknadsföring så utgår vi oftast från ett projektbaserat pris. Som ny kund inleder vi oftast med att skapa en stark grund som man kan därefter optimera ifrån.

(Projektbaserat pris)

Vid val av optimering så ingår vi i ett längre samarbete där vi varje månad optimerar SEO, annonsstruktur, analys av besökare och konverteringsoptimering för ett löpande pris i månaden.

(Månadsbaserat pris)
>
kontakta oss
<
FLEr Lösningar

>

Digitalt varumärke

<

Berätta för er kund vilka ni är

>

Digital plattform

<

Erbjud er kund en produkt/tjänst

>

Digital marknadsföring

<

Led er kund till er digitala platform

Bli medveten om fler digitala lösningar som utgör resterande delar av er digitala närvaro.
k
o
n
t
a
k