Sökmotorsoptimering

Det är viktigt att notera att människor som använder Google och andra sökmotorer ofta är i slutet av sin köpprocess med andra ord "buy ready". De undersöker alternativen, vet vad de letar efter och är redo att utföra ett köp. Det är viktigt att inte missa ut på dessa kunder och finnas på topp tre resultat för att få vara med i matchen. Med vår beprövade SEO och Growth marketing process ser vi till att du dominerar Google.

Verktyg

On-page SEO

Vi kommer att analysera din webbplats för att identifiera möjliga förbättringar av struktur, innehåll, metadata och interna länkar. Sedan kommer vi att genomföra ändringar för att optimera din webbplats för sökmotorer och förbättra din synlighet på nätet.

Off-page SEO

Off-page SEO handlar om att förbättra din webbplats synlighet och ranking på sökmotorer genom att optimera faktorer utanför själva webbplatsen. Detta inkluderar att bygga högkvalitativa länkar från andra relevanta webbplatser, öka din närvaro på sociala medier, och engagera dig i online-communities. Off-page SEO är en viktig del av en helhetsstrategi för sökmotoroptimering.

Teknisk SEO

Teknisk SEO handlar om att optimera tekniska aspekter på en webbplats för att förbättra dess synlighet och ranking i sökmotorer. Det inkluderar optimering av laddningstider, mobilvänlighet, webbplatsstruktur, hantering av URL:er och användning av robot.txt-filer och sitemaps. Teknisk SEO fokuserar på att göra webbplatsen mer sökmotorvänlig och förbättra användarupplevelsen.

Nyproduktion

Optimering

I uppstart av Growth Marketing paketet så utgår vi oftast från ett projektbaserat pris. Som ny kund inleder vi oftast med att skapa en stark grund som man kan därefter optimera ifrån.

(Projektbaserat pris)

Vid val av optimering så ingår vi i ett längre samarbete där vi varje månad optimerar SEO, Google Ads, Meta Ads, analys av besökare och konverteringsoptimering för ett löpande pris i månaden.

(Månadsbaserat pris)
>
kontakta oss
<
FLEr Lösningar

>

Digitalt varumärke

<

Berätta för er kund vilka ni är

>

Digital plattform

<

Erbjud er kund en produkt/tjänst

>

Digital marknadsföring

<

Led er kund till er digitala platform

Bli medveten om fler digitala lösningar som utgör resterande delar av er digitala närvaro.
k
o
n
t
a
k