Sales funnel optimering

Med vår beprövade growth marketing process ser vi till att alla dina marknadsföringskanaler - från SEO och betalda annonser, till innehållsmarknadsföring och e-postkampanjer - arbetar tillsammans för att driva tillväxten. Vårt mål är att hjälpa dig att skapa en hållbar tillväxtstrategi som kommer att ge dig en konkurrensfördel.

Verktyg

Data Analytics

Data Analytics blir allt viktigare för företag eftersom det hjälper dem få insikter och konkurrensfördelar, samtidigt som det gör att det går att fatta beslut baserat på insikt och fakta. När vi arbetar med er digitala marknadsföring ser vi till att kontinuerligt analysera, följa upp, utvärdera, rapportera och optimera marknadsföringen för att nå era uppsatta mål.

Facebook Ads

Annonsering via Facebook Ads är väldigt kostnadseffektivt sätt att nå ut till potentiella kunder. Andra fördelar är att det är mätbart och kan styras mot olika lönsamhetsmål. Genom att vi skapar målinriktad annonsering till era målgrupper som visar intresse för era produkter eller tjänster ser vi till att ni nå ut till helt nya mottagare och potentiella kunder.

Google Ads

Google Ads är för de flesta företag är en mycket lönsam och effektiv marknadsföringskanal. Detta eftersom sökordsannonsering med Google Ads låter er nå potentiella kunder som aktivt letar efter det ni erbjuder, samtidigt som ni endast betalar när någon klickar på er annons. Genom att ta hjälp av Webbografi med er sökordsannonsering får ni en Certifierad Google Partner som hjälper er att utforma kostnadseffektiva kampanjer som ökar er konvertering.

Inbound Marketing

Den mest givna fördelen med Inbound Marketing är att ert företags innehåll når potentiella kunder som redan visat intresse och som har sökt efter lösningar och tjänster ni kan erbjuda. Vi vet exakt hur man med hjälp av Inbound Marketing träffar rätt målgrupp och driver konvertering så att ett företags varumärke sticker ut från mängden.

LinkedIn Ads

Annonsering på LinkedIn kan göra att ert företag träffar en stark, relevant och målinriktad publik. LinkedIn Ads är dessutom klockrent när det kommer till leadsgenerering inom B2B-marknadsföring. Webbografi har en gedigen erfarenhet av effektiva och konverterande kampanjer på LinkedIn med stor genomslagskraft i flera olika branscher.

Retargeting

Kanske är detta det mest värdefulla verktyget som finns för alla digitala marknadsföringsstrategier. Retargeting är en metod för att visa onlineannonser framför en redan uppvärmd publik eller målgrupp. Genom att låta oss ta hand om er företags retargeting kan vi skapa extremt strategiska annonser som håller mycket relevant innehåll och som gör att era potentiella kunder har er webbsida “on top of mind”. Detta ökar chanserna att kunden vänder sig till just ert företag.

SEO

Ju högre upp i sökresultaten hos Google era tjänster eller produkter ligger, desto mer trafik från sökmotorerna kommer ni att få. Därför är det nödvändigt att kontinuerligt arbeta med SEO. Vi anser att man alltid bör tänka långsiktigt och hållbart när det kommer till SEO, och när ni tar hjälp av oss ser vi till att producera kvalitativt och värdefullt innehåll som individer faktiskt vill ta del av.

UX Design

Som företag är det mycket viktigt att kunna ge sina kunder bra användarupplevelser, sådant som gör att de väljer att använda er produkt eller tjänst om och om igen. Genom att vi designar er produkt eller tjänst utifrån användarens behov hjälper vi er att skapa en mer användarvänlig upplevelse med kunden i fokus.

Marketing Automation

Marketing Automation innebär användningen av programvara för att automatisera och hantera olika marknadsföringsuppgifter och processer. Det inkluderar segmentering av kunder, e-postkampanjer, målgruppsanalys, leadgenerering och schemaläggning av innehåll. Genom att automatisera dessa aktiviteter kan företag effektivisera sin marknadsföring och öka kundengagemanget.

Nyproduktion

Optimering

I uppstart av Growth Marketing paketet så utgår vi oftast från ett projektbaserat pris. Som ny kund inleder vi oftast med att skapa en stark grund som man kan därefter optimera ifrån.

(Projektbaserat pris)

Vid val av optimering så ingår vi i ett längre samarbete där vi varje månad optimerar SEO, Google Ads, Meta Ads, analys av besökare och konverteringsoptimering för ett löpande pris i månaden.

(Månadsbaserat pris)
>
kontakta oss
<
FLEr Lösningar

>

Digitalt varumärke

<

Berätta för er kund vilka ni är

>

Digital plattform

<

Erbjud er kund en produkt/tjänst

>

Digital marknadsföring

<

Led er kund till er digitala platform

Bli medveten om fler digitala lösningar som utgör resterande delar av er digitala närvaro.
k
o
n
t
a
k