Joina oss

Vi söker konstant efter nya talanger. Nedan ser du vilka roller vi aktivt söker efter och är välkommen att skicka in din ansökan. Hittar du inte vad du hoppats på går det bra att skicka en spontansökan till info@webbografi.se.

hälsningar
För den digitala miljön är relativt ny och det skulle vara okunnigt att inte vara öppna för nytt folk och idéer. Välkommen!

Lediga roller

Coopywriting
Stockholm
Heltid

Copywriter

Just nu söker vi en copywriter på heltid! Är du en person som är duktig på att  formulera sig på ett intresseväckande sätt så att målgrupper tar till sig budskapet, oavsett om det handlar om att sälja en idé, produkt eller tjänst? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss!

Bakgrund

Vi söker dig som har utbildning som copywriter eller inom journalistik, kommunikation, eller motsvarande. Erfarenhet av framgångsrik textförfattning (självgående, kreativ, kundorienterad). Erfarenhet av kommersiella texter och utformning av säljande kampanjmaterial. Några års erfarenhet av liknande tjänster som copywriter, content manager, social media manager, kommunikatör etc. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att jobba både konceptuellt och operativt. Du är van vid att arbeta mot deadlines.

Ansök så här

Ansök genom att skicka ett mail med ditt CV och personligt brev till info@webbografi.se

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav att skriva tydliga och koncisa brödtexter för annonser, marknadsföringsmaterial och hemsidor till våra kunder. Du kommer även arbeta med konceptuellt arbete för att ta fram kampanjer och koncept och även korrekturläsning av material.

UX Design
Remote
Deltid

UX Designer

Vi söker en UX-designer som kommer fungera som vår informationsarkitekt, men har även ett psykologisk förhållningssätt i arbetet genom undersökningar och strukturerade metoder där du som UX-designer klurar ut så mycket som möjligt om kunden, om behov och önskemål och hur användaren fungerar i interaktion med produkten eller systemet. Som UX-designer kommer du få utveckla produkter så de upplevs som maximalt användarvänliga.

Bakgrund

Vi söker dig som tar ansvar och är strukturerad, är nyfiken, nytänkande och utvecklingsinriktad. Du kan analysera informationsflöden, se samband, mönster och avgränsa. Du älskar att arbeta mot en bättre kundupplevelse och sätter alltid kunden först. Har erfarenhet av att identifiera användarbeteenden och utveckla strategier för designeffektiva erfarenheter. Du är bekant med verktygen för dagligt UX arbete och har en god samarbetsförmåga, är hjälpsam och ett gott bemötande

Ansök så här

Ansök genom att skicka ett mail med ditt CV och personligt brev till info@webbografi.se

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som UX designer innefattar att jobba med målgruppsanalyser, konceptualisering och design av gränssnitt. Du kommer även att arbeta med användar-insikter till produktion av färdig tjänst. Du kommer arbetar i ett tight team med designers, copywriters och externa utvecklare.

Marketing
Helsingborg
Heltid

Growth Marketer

Som Growth Marketer hos Webbografi kommer du att arbeta med att samla in, bearbeta och analysera data om marknader, gör prognoser om framtida marknader och trender, ger råd om försäljningsstrategier, planerar, organiserar och följer upp reklamkampanjer, PR-verksamhet och andra marknadsföringsinsatser.

Bakgrund

Vi ser till att du har 1-2+ års relevant professional erfarnehet inom digital marknadsföring. Du är en noggrann person och har stark projektlednings- och organisationsförmåga. Du har även en förmåga att hantera flera projekt och prioritera effektivt, samt är en intiatuiv person som är opportunistisk och bekväm med problemlösning. Du är även affärsorienterad och måldriven samt har erfarenhet inom prestationsmarknadsföring, SEO eller marketing automation som vill ha större utmaningar.

Ansök så här

Ansök genom att skicka ett mail med ditt CV och personligt brev till info@webbografi.se

Arbetsuppgifter

Som Growth Marketer kommer dina arbetsuppgifter bestå av att Se till att tillväxten i mediekanaler når övergripande mål och att budgetar hålls. Du kommer även att skapa och utföra strategier för att konvertera befintliga användare till produkter/tjänster samt skapa prestandamarknadsföringsstrategi och KPI:er.

k
o
n
t
a
k