fbpx

Facebook Ads

vad det är?

Skräddarsy din målgrupp

En av anledningarna till att intresset för programmatisk annonsering ökar kan vara den fantastiska möjligheten som ges, att den låter dig skapa din skräddarsydda målgrupp. En målgrupp identifieras med hjälp av geografi, demografi, intressen och beteenden.

Öka varumärkeskännedomen

Är kampanjens syfte att öka varumärkeskännedom? Då rekommenderas det att varumärket/logotypen syns tydligt i materialet tillsammans med ett glasklart budskap. Den största fördelen med branding eller awareness-kampanjer när det gäller Facebook Ads kampanjer är att man kan nå ut till en bred målgrupp och att man kan möta denna där den befinner sig på internet.

hur kan det hjälpa dig?

Är syftet med kampanjen konvertering?

Då är det essentiellt att hålla fokus på ett budskap med en tydlig call to action (CTA) som lockar folk att klicka vidare för att ta del av ditt budskap eller erbjudande.Konvertering är lämpligt vid till exempel köp i webbutiken och vid registrering till en kurs eller ett event. Erbjudandet bör då framgå med en tydlig CTA i bannern som sedan dirigerar trafiken vidare till en relevant landningssida.

Jobba med våra certifierade Facebook Ads konsulter

Vi garanterar att du får en relevant och strukturerad annonsering som både ökar kännedom om ditt varumärke och som tar din försäljning till nya höjder. Våra certifierade Facebook Ads specialister finns där för dig, oavsett dina tidigare kunskaper – och de hjälper dig att öka din försäljning från Facebook & Instagram.