fbpx

Datadriven marknadsföring

vad det är?

Vikten av att jobba data-drivet

Det är bortkastad tid att försöka gissa och förutspå vad som funkar hos din målgrupp. Idag kan du med hjälp av analytiska kunskaper faktiskt veta. Data-driven marknadsföring betyder att man analyserar befintlig data, provar olika hypoteser och därefter plockar fram ett budskap som går hem hos din målgrupp och som resulterar i att du lyckas nå ditt mål med marknadsföringen.

Sluta chansa och börja öka!

Ett mål för din marknadsföring kan vara allt ifrån konverteringar till att dina besökare signar upp för ditt nyhetsbrev eller besöker din blogg. En av de största fördelarna med att utgå från egen data är att marknadsföringsbudgeten minskar med tiden. Går man efter sin magkänsla när det kommer till marknadsföringen så kommer ungefär hälften av budgeten vara bortkastad.

hur kan det hjälpa dig?

Vad händer om ni lägger er digitala marknadsföring i våra händer?

Vi går in som er digitala partner. Det betyder att vi skapar en heltäckande strategi för ert företags digitala marknadsföring, så att ni kommunicerar samma budskap och ger samma bild av er själva i valda kanaler. Vi tar fram digitala lösningar med fokus på lönsamhet,
varumärkesbyggande och användarvänlighet.

Hur jobbar vi med digital marknadsföring i praktiken?

Att lägga en tillväxtstrategi är den första fasen i Growth marketing, som betyder att man går grundligt genom kundens resa och ser på de viktigaste områden som kan påverka tillväxt på kort tid, därefter sätter man igång de aktiviteter som kan hjälpa till att påverka tillväxten direkt med hjälp av AARRR-modellen.